Pellematic (med sugesystem)

Pellematic (med sugesystem)

Pellematic pillefyr med automatisk rens og inklusiv vakuum sugesystem. Vakuum sugesystem transporterer automatisk træpillerne over i kedlen. Med automatisk påfyldning af træpiller er der intet dagligt pasning. Der er integreret sensor i kedlen, som automatisk advarer om hvornår der skal efterfyldes træpiller. Læs meget mere om de mange fordele ved Pellematic pillefyr her! Pellematic kan udvides med solvarme.

Hvorfor vælge et Pellematic pillefyr med sugesystem?

Vakuumsystemet sikrer forbindelse til et eksternt træpille lager, vakuumsystemet kan naturligvis eftermonteres. Det vil sige, at det er muligt at placere dit lager af træpiller længere væk fra pillefyret, eventuelt i en silo i et andet rum. Vi har siloer som er beregnet til lav loftshøjde, stofsiloer til træpiller der holder træpillerne tørre selv i et fugtigt miljø samt har vi diverse muligheder for en effektiv opbevaring af træpillerne. Du skal vælge et Pellematic med sugesystem fordi vakuumsystemet giver dig en sikker forbindelse til dit eksterne lager af træpiller.

RING I DAG FOR EN UFORFLIGTENDE SNAK

Kevin sidder klar på telefonen for at snakke med dig og der er ingen opgave det er for stor eller lille. Ring i dag så for vi en snak:

+45 40142017

Kevins Pillefyrsservice kører på hele Bornholm.