Pellematic (ökoFEN)

ÖkoFEN er 100% automatisk, selvrensende og kræver kun 1 årlig service.

Med et ÖkoFEN pillefyr kan du have et pillefyr uden ekstra arbejde det er faktisk lige så let som at have et oliefyr eller andet og så spare du typisk 50-70% på fyringsøkonomien Et ÖkoFEN pillefyr med storsilo sørger selv for at hente piller ind til fyret så du slipper for at slæbe og bære træpiller, den kan sågar selv give besked til træpille leverandøren om at levre flere piller.

Se ÖkoFEN pillefyr her

Pellematic Air

Pellematic Condens - Markedets Højeste Virkningsgrad

Pellematic

Pellematic (Med sugesystem)

Pellematic (Med sugesystem og stofsilo)

Pellematic Compact

Pellematic Compact med stofsilo

Pellematic Maxi Kaskade

ÖkoFEN principper

  • Energieffektivitet
  • Maks. brugervenlighed
  • Økonomisk
  • Miljøvenligt
  • Moderne
  • Innovation

En af virksomhedens mange gode ordsprog er, at de aldrig vil nøjes med det der er opnået indtil videre. De vil altid blive ved med at stille spørgsmålstegn ved det de allerede har udviklet og blive ved med at udvikle og forbedre deres produkter. Derfor er deres produkt i en vanvittig høj kvalitet, som er vanskelig at finde i samme niveau hos andre producenter, selvom der efterhånden findes flere specialister i branchen.

ÖkoFEN er en familieejet virksomhed og derfor skinner deres værdier måske ekstra meget igennem. Firmaets ånd er altid at blive ved med at søge efter nye løsninger. Det at de har været med til at udvikle verdens første typegodkendte pillekedel samt været med helt fremme i udviklingen af den top moderne teknologi deres pillekedler i dag indeholder,- her gjort dem trendsættende indenfor opvarmning med træpiller.

 

Brugervenlighed og komfort

ÖkoFen kedlerne har kun brug for at blive serviceret en gang årligt og kører fuldstændig automatisk. Fra smartphone kan man nemt regulere varmen. Askeskuffen er rummelig og da der er et minimalt askeaffald, skal askeskuffen kun sjældent tømmes. Dette gælder for alle typer af ÖkoFEN pillefyr, som i øvrigt er meget fleksible og nemme at tilpasse. Kedlerne tilpasses meget nemt hvis varmebehovet ændrer sig. Det meste foregår fuldautomatisk uden at man skal foretage sig andet end at sørge for at der er træpiller på.

ÖkoFEN har også formået at blive specialister i at lave mere pladsbesparende og mere enkle løsninger til opbevaring af træpiller. Hvis du ønsker at vide endnu mere om vores produkter fra ÖkoFEN, så se mere under de enkelte pillefyr eller kontakt os.

Vi er meget glade for at have Økofen pillefyr i vores sortiment. De lever fuldt op til hvad vi mener et top moderne træpillefyr skal kunne. Økofen gør det fuldstændig ubesværet, at opvarme sit hjem med træpiller og sammenholdt med den utrolig billige opvarmning, er her en varmeløsning som både er økonomisk og lige så let som at eje et oliefyr eller gasfyr. Økofen pillefyr er noget af de mest økonomiske og udnyttelsen af træpillerne er særdeles høj. Den varme som man får, når man fyrer med et Økofen pillefyr til træpiller er virkelig en varme, som er langt mere behagelig og som varmer helt ind i knoglerne.

RING I DAG FOR EN UFORFLIGTENDE SNAK

Kevin sidder klar på telefonen for at snakke med dig og der er ingen opgave det er for stor eller lille. Ring i dag så for vi en snak:

+45 40142017

Kevins Pillefyrsservice kører på hele Bornholm.